Spørsmål & Svar

Ofte stilte spørsmål om vippeextensions og vippeløft.

Før behandling:
Du må komme til timen uten øyesminke og linser (også uten foundation/pudder under øynene og på øyelokket).
Ikke drikk kaffe/koffeinholdig drikke rett før timen da dette vil gjøre øynene dine svært urolig og det kan gå utover resultatet.

Under behandling:
Når behandlingen er i gang, så er det viktig at du snakker minst mulig og at du holder øynene dine lukket. Snakking/bevegelser i ansiktet gjør at øyepadsene som dekker de nedre vippene flytter på seg, som fører til irriterte øyne som blir røde. Det er ikke farlig, men vi vil unngå irriterte og røde øyne så godt som mulig.
Du kan ikke ha tyggegummi i munnen, da tygging får hele ansiktet ditt til å bevege seg.

Etter behandling er det ekstremt viktig at du følger punktene under.

De 12 første timene etter du forlater salongen er de mest kritiske timene, hvor du som kunde selv påvirker hvor lenge vippe extensions skal vare:

1. Hold deg unna alle produkter som inneholder mye olje

2. Ikke plukk og dra i vippene / ikke gni øynene

Denne type friksjon og behandling av øynene dine vil få vippeextensions til å løsne og falle av. Ta minst mulig på vippene. Dersom du klarer det, så sov på ryggen om natten. Eventuelt kjøp silkeputetrekk som vil gi mindre friksjon og som også er gunstig for hud og hår.  

3. Husk å rengjøre øynene daglig med rens som du kjøper hos din vippetekniker

Renser du ikke vippene dine daglig (helst hver kveld), så vil du miste vippeextensions etter relativt kort tid og i verste fall risikerer du øyesykdommer/øyeinfeksjoner som følge av dårlig hygiene.

Har du oljete hud, så kan du rense vippene både morgen og kveld. Naturlig olje fra huden vår forårsaker dårlig holdbarhet, dersom vi ikke er flinke med å rense vippene hver dag.

Trener du? Da er det svært viktig at du renser vippene godt etter hver trening, slik at du fjerner alt som svetten har dratt med seg ut av huden din og som har lagt seg i vippene dine.

4. Ikke bruk maskara og flytende eyeliner som ikke er kjøpt hos din vippetekniker

Vi (og de aller fleste profesjonelle salonger) selger både maskara og flytende eyeliner (bestselger!) som er spesialtilpasset vippeextensions til kun kr 199,-

De fleste maskaraer og flytende eyelinere man får kjøpt i vanlige butikker har ingredienser som vil få vippeextensions til å løsne og gi deg dårlig holdbarhet.

Ved klassiske vippeextensions legges det 1 extensions på 1 naturlig vipp. Det vil si at antallet vippeextensions du får på er likt antallet vipper du selv har.

Det finnes mange ulike teknikker som kan gi deg mer fylde dersom du ikke har så veldig mange egne vipper, men vi anbefaler at du får hybrid eller volum dersom du ønsker mer fylde enn klassiske vippeextensions gir deg.

Det brukes ulike lengder, tykkelser og buer på vippeextensions, så ingen sett er like.

Vi sørger for at det legges korrekt lengde og tykkelse i forhold til hva dine egne vipper tåler.

Volumvipper, 3D, russisk volum, volum vippeextensions… alle disse navnene beskriver nøyaktig den samme behandlingen.

Volumvipper er kort fortalt 2-10 vippeextensions som håndlages til en vifte og som settes på 1 naturlig vipp. Det brukes 0.03, 0.04, 0.05, 0.06, 0.07 og 0.10 mm tykke vippeextensions til denne behandlingen og disse vippeextensions er supertynne og lette, slik at dine egne vipper ikke skades.

Det er en lang og vanskelig læringsprosess med å mestre denne teknikken. Viftene kan IKKE lages på forhånd da dette vil resultere i bruk av altfor mye lim og veldig dårlig holdbarhet. Det viktigste med viftene er at de skal håndlages når du som kunde ligger på benken og deretter skal de «smeltes/limes» rundt din egen vipp, som resulterer i den aller beste holdbarhet.

Et sett med hybrid vippeextensions er en blanding av klassiske vippeextensions og volumvipper. Det lages en ramme med klassiske vippeextensions først, i ca 45-60 min, for så å fylle på resten av de naturlige vippene med volumvipper. Du får ca 50% klassiske vipper og 50 % volumvipper.

Hybrid er perfekt for de som ønsker å teste ut volumvipper, men som vil se hvordan det ser ut og føles, før man går videre til 100% volum. Passer også til de som synes at klassiske vippeextensions ikke gir nok fylde.

Lengde, volum og løft / length, volume and lift

Dette er en av de mest skånsomme metodene brukt for å gi deg en naturlig og fin «bøy» på dine egne vipper. Fremfor å krølle vippene, så rettes de ut og løftes opp. Varighet er minimum 6 uker. På noen kunder kan det holde i opptil 10 uker, men det kommer helt an på tilstanden til kundens egne vipper.

Om du skal farge vippene eller ikke er helt opp til deg, men det anbefales særlig til de som har lyse naturlige vipper. Er du derimot allergisk mot fargen, så er det viktig at du sier ifra om dette!

• Dette er den nye populære og gode måten å farge og forme bryn på, profesjonelt i salong. Det er ikke den “syden tatovering” henna-fargen som blir brukt, men et naturlig pulver fra henna-planten som vil trigge færre allergier og vil være bedre for huden.

•Holdbar på hår opptil 8 uker og på huden alt fra 3 dager til 3 uker (alt ettersom hvilke hudtype og livsstil du har). Forskjell fra vanlig farge er at denne setter seg på huden, og gir en tatoveringseffekt.

•Inneholder mye mindre kjemikalier enn andre farger

•Styrker håret

•Øker hårveksten opp til 60%

Dette er en behandling som tar ca 45-60 min grunnet en veldig grundig oppmåling av brynene, før selve fargingen og formingen.

 

NB! Har du oljete hud eller store porer, så vil fargen holde på huden i maks 1 uke. Samme gjelder dersom du svetter mye, dusjer mye og vasker/skrubber brynene ofte.

Nei, absolutt ikke.

Du vil ikke kjenne noe som helst. Du ligger på en behagelig behandlingsbenk med støttende puter for nakke og rygg og med et varmt og godt pledd over deg. Behandlingen er faktisk så behagelig at de aller fleste sovner.

Vippeextensions:

Nytt sett klassisk: ca 1.5-2 timer

Nytt sett hybrid: ca 2-2.5 timer

Nytt sett volum: ca 2.5-3 timer

Påfyll/refill: ca 1-2 timer, avhengig av hvor lang tid det er siden sist du fikk satt på vipper og hvor fint du har behandlet de.

Bryn:

Avansert brynstyling, Brow Henna: ca 60-75 min

Både ja og nei!

Dersom du går til en vippetekniker som vet hva hun/han holder på med så vil vippene dine aldri bli skadet og du vil aldri trenge pause fra vippeextensions, men dersom du går til en som ikke vet hva hun/han holder på med, så kan det bli permanente skader. Kjenner du ubehag, så ta umiddelbart kontakt med vippeteknikeren/salongen du har vært hos! Vippeextensions skal ikke gjøre vondt! Det kan en sjelden gang skje at en vipp snur seg 360 grader og du vil da kunne kjenne litt lugging, men la den være eller kontakt vippeteknikeren/salongen du har vært hos og de vil fjerne den.

Akkurat som håret på hodet så mister vi også vipper daglig, ca 3-5 vipper per øye, per dag. Vi får stadig nye vipper som vokser ut og det er disse du må fylle på etter ca 2-3 uker for å kunne ha vipper som ser fyldige og flotte ut måned etter måned.

Nei.

Dersom du opplever ubehag, så ta kontakt med vippeteknikeren/salongen du har vært hos, slik at du får kommet inn på en time og får sjekket hva som er galt. Her hos Beauty Lashes er en slik time gratis for kunder som har fått vippeextensions her.

Har du vært hos en annen salong og ønsker at vi skal undersøke vippene dine, så koster dette kun 200,- kr. Hvis arbeidet er så ille at vi må fjerne vippene du har fått satt på, så betaler du kun 100,- kr ekstra.

IKKE prøv å fjerne vippe extensions selv, dette kan gi permanente skader på dine egne vipper.

De aller fleste kommer tilbake etter 2-3 uker.

Du vil selv se at etter 3 uker har du mistet bortimot 50% av det nye settet. Er du derimot i en periode hvor du mister ekstra mange vipper (typisk for vår og høst), så kan du oppleve at du mister mer enn 50% i løpet av 3 uker.

Regnestykke:
Vi har gjennomsnittlig 90-120 naturlige vipper per øye.
Hver dag mister hvert øye ca 3-5 vipper.
Hvis vi sier at vi mister 3 stk hver dag så ser regnestykket slik ut:

Etter 1 uke har du mistet 21 vipper per øye
Etter 2 uker har du mistet 42 vipper per øye
Etter 3 uker har du mistet 63 vipper per øye

Andre årsaker til at du mister mye kan være;

– Sykdom, f.eks forkjølelse og influensa
– Oljete hud/øyelokk (denne oljen går ut i vippene og løser opp limen)
– At du ikke renser/vasker øynene dine
– Bruker produkter (fuktighetskrem, sminkefjerner o.l) som inneholder olje
– Graviditet
– Amming
– Bruk av diverse medikamenter (som f.eks antibiotika)
– Mye trening og svetting

Rengjør vippene dine hver kveld (eller minimum annenhver kveld).

Bruk en rens som du får kjøpt hos din salong. Disse er spesiallaget for vippeextensions.

Rensen vi hos Beauty Lashes selger fåes i både liten 50 ml flaske og stor 100 ml flaske og du får med en gratis rensekost ved hvert kjøp av ny rens (verdi kr 49,-). Det beste av alt er at den også kan brukes som cleanser/rens til hele ansiktet og ikke bare øynene. Tørker ikke ut huden.

Ikke bruk en sminkefjerner som inneholder olje.

Ja og nei! Du må kjøpe en maskara hos din vippetekniker/salong som er laget spesielt for bruk på vippeextensions.

Får du hybrid- eller volumvipper, så kan du overhodet ikke bruke maskara. Gjør du dette så ødelegger du vippeextensions og de må fjernes.

Vanlige maskaraer inneholder produkter som vil løse opp limen og vippeextensions vil falle av. Din vippetekniker vil alltid kunne se om du har brukt vanlig maskara på vippeextensions eller ikke, for du vil ikke klare å vaske den av.

Både ja og nei!

Du kan uten problem bruke vanlig kajal/blyant.

Nesten alle flytende eyelinere inneholder produkter som vil løse opp limen og dine vippeextensions vil falle av. Den vil også sette seg fast i alle vippene dine og du vil ikke klare å fjerne den ved vanlig rens. Bakterier og skitt vil samle seg og du kan ende opp med infeksjon og betennelse.

Her hos Beauty Lashes selger vi flytende eyeliner spesialtilpasset vippeextensions til kun kr 219,- i fargen svart.

Kundene skryter uhemmet av den og sier det er den beste eyelineren de noensinne har prøvd. Super enkel å både påføre og fjerne, samtidig som den sitter kjempegodt på hele dagen. Må prøves!

Nei.

Bruk av denne vil ødelegge vippeextensions og også dine naturlige vipper.

Det anbefales ikke.

Det beste er å vente til 6 uker etter siste permanente vippebøy/vippeløft.

Reklamasjon

Du har rett til reklamasjon dersom du tar kontakt med oss innen 4 dager etter timen. Du vil da bli satt opp på første ledige time og få satt på nye vippeextensions. Du vil ikke få refundert penger.

Dersom vippextensions drysser av innen de 4 første dagene etter timen, så er det høyst sannsynlig at limen ikke har fått det festet den skal ha. Årsaker til dette kan være store endringer i temperatur og luftfuktighet, noe som er et kjent problem på vestlandet. Grunnen til at din vippetekniker ikke ser dette allerede på timen er at limen fester vippeextensions så godt at de sitter fast, men ikke fast nok til å holde flere uker. Man kan si at limen har «tørket» halvveis før din vippetekniker fikk plassert vippeextensions og de har da ikke fått 100% riktig feste, men festet er godt nok til at de ikke faller av når vippeteknikeren din børster vippene.

Det er ingen profesjonelle vippeteknikere som bevisst gjør et slikt arbeid at vippeextensions faller av etter noen få dager, så det er utrolig viktig at du som kunde gir beskjed med én gang dette skjer. Venter du 1-2 uker med å gi beskjed, så mister du retten til reklamasjon. For at en vippetekniker skal kunne bedømme og se hva som har hendt, så må du inn på time så kjapt som mulig. Kommer du tilbake etter 2 uker, så er det umulig for din vippetekniker å vite om det er limen eller noe du som kunde har gjort som gjør at vippeextensions har falt av.

Reiser du som kunde avgårde på ferie o.l og ikke har mulighet til å komme inn på time innen 4 dager, så er det ditt eget ansvar og du kan da ikke reklamere. Det er derfor Beauty Lashes alltid anbefaler kunder som skal reise bort, gifte seg o.l å få nytt sett ca 4 uker før avreise/bryllup og deretter en påfyllstime rett før avreise/bryllup.

Faller vippeextensions av uten at din egen vipp er festet på, senere enn 4 dager etter timen, så er det en brukerfeil og gir ikke rett til reklamasjon. Med brukerfeil menes at kunde har brukt maskara/eyeliner/sminke/kremer/rens som ikke er kjøpt hos Beauty Lashes og inneholder ingredienser som løser opp limen, har sovet på magen/siden med hodet nedi puten, har ikke rengjort vippene hver dag, trent/svettet samme dag som behandling, har plukket på/rørt vippene de første 12 timene etter behandlingen, bruk av medikamenter, amming, graviditet, sykdom o.l.

Samtlige profesjonelle salonger og vippeteknikere/vippestylister vil ta i mot reklamasjoner innen 4 dager med åpne armer og gi deg som kunde nye vippeextensions. Det er 99% sikkert at det er limen som har blitt påvirket av temperatur og luftfuktiget dersom vippeextensions faller av innen de første 4 dagene etter du har hatt fått nytt sett eller påfyll av vippeextensions.

Hos Beauty Lashes mottas ikke reklamasjoner som klager, men som en stor hjelp til oss, slik at vi fortsetter å beholde alle våre fornøyde kunder. 🙂

All reklamasjon skal sendes inn skriftlig per epost eller via Facebook (ikke SMS!), uansett om Beauty Lashes har stengt, som i helger, helligdager og ferier. Legg ved bilde(r).