Microblading

Pris: kommer
– Inkludert 1 gratis refill etter 4-6 uker
– Behandlingstiden er 2-3 timer (kommer ann på hvilke hudtype du har)

Refill nr 2 etter første behandling: kommer
(hvis huden ikke holder på fargen eller du har gammel PMU under)

Refill innen 1 år: kr kommer
– Behandlingstid: ca 1 time

Refill må utføres før formen og fargen er borte. Venter du til alt er borte, så må du ta behandlingen på nytt.

Refill på arbeid utført av annen salong tilbyr vi dessverre ikke. Da må man ta hele behandlingen på nytt.

(Microblading tilbys fom høsten 2020!) Før du bestiller time, så må du lese grundig gjennom all informasjon under:

PhiBrows microblading er en manuell ferdighet av semi-permanent øyenbrynstegning. Formen på øyenbrynene beregnes i henhold til det gylne snitt (phi 1.618) og ansiktsmorfologien, Pigmentet påføres i overflaten av dermis ved hjelp av steriliserte verktøy. Fargen på pigmentet må matche det naturlige håret- eller øyenbrynsfargen.

Etter helbredelsen kan fargen bli flere nyanser lysere enn hårets naturlige farge. Symmetri oppnås med PhiBrows-verktøyet og det måles opp når kundens øyne er lukket. Ved bruk av denne metoden vil mimikken i ansiktet, som påvirker øyenbrynenes symmetri, være avslappet. Strekene blir alltid tegnet i retning av hårenes naturlige vekst for å oppnå hyperrealistisk utseende.

Behandlingen utføres med sterilt engangsutstyr og pigmenter produseres i henhold til de høyeste standardene (PhiBrows mikrobladingspigmenter).

Refill utføres 4-6 uker etter behandlingen, fordi mellom 10 og 15% av strekene forsvinner etter første behandling. Fargen er ekstremt mørk i løpet av de første 5-7 dagene. 5-7 dager senere mister den 40 til 50% av intensiteten.

Hvis du synes fargen er for mørk, så må du på ingen måte prøve å fjerne den selv. Etter 5-7 dager falmer fargen på egenhånd pga. helbredelsen av huden.

Holdbarheten på fargen er hovedsakelig avhengig av hvor fet huden er. Jo mer oljete hud, jo kortere varer fargen. Svette- og soleksponering reduserer også varigheten på fargen. Gjennomsnittlig må man ha et nytt refill/fargeforfriskning etter 10-12 måneder.

Med fet hud er det etter ca 6 måneder.

Helbredelsen er fullført etter 28 dager, og det er da vi utfører et obligatorisk refill av pigmentet som har gått tapt.

Med problematiske og oljete hud må man ha flere refill (korrigeringer).

Etterbehandlingen du som kunde må følge utgjør 70% av behandlingens suksess. Du må følge rådene gitt av behandler, fordi hvis du ikke gjør det, kan du miste opptil 80% av strekene. Vasking og påføring av krem er veldig viktig.

Smerte under behandlingen er relativ. Redde kunder og kunder som har menstruasjon, kjenner vanligvis sterkere smerter, mens de andre kundene sammenligner smerten til den de føler når de napper øyenbrynene med pinsett.

Suksessen til behandlingen avhenger av: hudkvalitet, etterbehandlingen du som kunde utfører og eksponering for ulike eksterne faktorer. Alle disse faktorene er ute av behandlerens kontroll, så det er ikke mulig å gi garantier for behandlingen.

FØR BEHANDLING:

Huden kan ikke være i betennelsesprosessen eller i prosessen med helbredelse og regenerering før hver behandling.
Følgende behandlinger anbefales ikke 30 dager før behandlingen:
– botox og fyllstoffer
– frukt eller melkesyrer
– laser behandlinger
– kjemiske peeling
– eksponering for sterkt sollys

24 timer før behandling:
– ikke drikk alkohol
– ikke bruk blodfortynnende medisiner

ETTER BEHANDLING:

Første trinn i helbredelsesprosessen etter microblading er: 30 minutter etter microblading-behandling må du skylle øyenbrynene med nøytral såpe. Dette fjern alle lymfer og tidligere påført krem. Deretter påfører du et meget tynt lag av kremen du fikk med fra salongen. Gjenta denne prosedyren 3 til 5 ganger i løpet av dagen. Hvis behandlingen ble gjort sent på ettermiddagen, og du ikke har tid til å gjøre det 3 til 5 ganger, så bruk litt plastfolie over øyenbrynene etter du har smurt på kremen, slik at du beskytter øyenbrynene mot inntørking over natten.

I løpet av de neste 7 dagene, opprettholder du normal ansiktshygiene og påfører kremen etter å ha vasket ansiktet eller etter du har tatt en dusj. Kremen kan brukes på alle hudtyper, på grunn av dets naturlige aktive komponenter som regulerer oljeproduksjon.

HVA SKAL UNNGÅES UNDER MICROBLADING HELBREDELSESPROSESSEN:

I løpet av de første 7 dagene alle kremer (unntatt den beskyttende du fikk med fra salongen), all sminke (foundation) i øyenbrynsområdet. Unngå treningsøkt med mye svetting, badstue, ansiktsmassasje og badstu.

I NESTE 30 DAGER:

Soling, solarium, lysterapi, kjemisk peeling, fruktsyrer, microdermabrasion, kremer som inneholder regenereringsfaktorer.

Unngå alltid laserbehandlinger over det behandlede området under microblading helbredelsesprosessen (fraxel laser, IPL), fordi de kan ødelegge pigmentet og forårsake brannskader.

Bruk av antibiotika og hormonbehandling kan føre til raskere pigmentfading. Beskytt alltid øyenbrynene fra solen med SPF (ikke i løpet av de første 7 dagene).

Husk at det er 24 timers avbestillingsfrist!

Møter du ikke opp til timen/har ikke avbestilt innen fristen, vil du bli fakturert for behandlingen i sin helhet.

Det er ikke lov til å ta med venner, barn eller dyr inn i behandlingsrommet. Det er anbefalt å holde mobilbruken til et minimum under behandlingen, og ha mobilen på lydløs.
Har du noen spørsmål du ikke har fått svar på i teksten over, så send oss en epost og vi vil mer enn gjerne svare deg på alt du lurer på.

Vi kan dessverre ikke utføre behandlingen om du har noen av disse følgende helsetilstandene:

– Du er gravid/ammer
– Bruker blodfortynnende medisiner
– HIV/AIDS
– Arrdannelser (keloid) i bryn (send bilde på epost til oss for vurdering)
– Solbrent i området som skal behandles
– Eksem
– Har PMU (send bilde på epost til oss for vurdering)
– Skal på reise til varmere strøk1-2 uker etter behandling
– Har nylig fått utført syrebehandling/kjemisk peeling eller laserbehandling i ansiktet
– Tar medisiner for høyt blodtrykk.
– Er under behandling for akne e.l med medisiner/behandlinger som gjør huden tynn og skjør
– Hepatitt

Du må være 18 år for å få utført denne behandlingen.
Har du noen som helst tvil om du kan utføre behandlingen grunnet helsetilstand eller medikamenter du bruker, så ta kontakt med din fastlege og be om en attest om at behandlingen
trygt kan utføres.

Alle kunder må lese og signere en avtale/kontrakt før behandling utføres. Dette for at Beauty Lashes skal være 100% trygg på at du som kunde oppgir korrekte opplysninger om helsetilstand og bruk av medikamenter. Beauty Lashes er ikke ansvarlig for ukorrekte opplysninger som kunder oppgir, og eventuelle konsekvenser av disse.