Beauty Lashes ble etablert januar 2014 av Kristine Lyssand. Siden da har hun tatt 8 kurs; grunnleggende kurs vippeextensions, viderekommen kurs klassisk vippeextensions, 3 kurs i russisk volum, kurs i LVL – vippeløft, Phibrows microbladingskurs og kurs i Brow Henna brynsstyling. Hun er lidenskapelig opptatt av vipper og bryn og holder seg hele tiden oppdatert på alle nye teknikker og produkter.

Lokalet er en hjemmesalong, på et eget rom som kun brukes til behandlinger. Her kan du som kunde ligge i fred og ro og best av alt; det er parkering rett utenfor døren, så ingen trenger å se deg uten sminke på vei til timen.

Kristine sitt fokus er deg, slik at du som kunde skal bli 100% fornøyd.
Vippeextensions skal se naturlig og fint ut og de skal holde seg fine i ca 2-3 uker før man må ha påfyll. Her hos Kristine får du vippeextensions som dine egne vipper tåler og det designet som best passer din ansiktsform.

Det samme gjelder brynene dine. De måles opp ved hjelp av det gyldne snitt til å passe ditt ansikt perfekt og for å gi deg best mulig symmetri.

Du er absolutt i de tryggeste hender hos Beauty Lashes. <3

Medlem av LILA – Lessons in Lash Artistry, som består av noen av de dyktigste vippeteknikerne i verden. Her holder vi hverandre oppdatert på alle nye teknikker og produkter som kommer på markedet. Vippe extensions–verdenen endrer seg raskt, så det er utrolig viktig å holde seg oppdatert på alt som er nytt og jevnlig delta på kurs.

(Trykk på bildet for å lære mer om LILA.)