Behandlinger

Vi er her for kvinner på farten og er dedikert til å gjøre livet ditt så enkelt som mulig. La oss forenkle morgenen din slik at du våkner klar, enten det er med et nydelig sett vippeextensions, vippeløft, form og farge av bryn, voksing og annet. Hvis du trenger hjelp med å velge behandling, så ikke nøl med å ta kontakt.

Vipper

Vippeextensions har blitt ekstremt populært. Hos Beauty Lashes tilbyr vi en rekke salongtjenester for å hjelpe deg med å se og føle deg best mulig, inkludert vippeextensions!

Ved å bruke vår lange erfaring og kunnskap om vippeextensions, vil stylisten din feste lette vippeextensions til hver av vippene dine for å gi deg det mest naturlige settet med vipper. Vi bruker trygt lim av profesjonell kvalitet og den ytterste forsiktighet for å gi deg det resultatet du ønsker.

Les mer

Behandliner vipper

Bryn

Perfekte bryn er mer enn bare en behandling, det er en opplevelse!! Vi jobber utfra prinsippet om at "én form passer ikke alle". Bryn skal komplimentere din hudtone, hårfarge og generelle stil!

Ved å bruke den eksklusive formelen for kartlegging av bryn for å designe din unike form, bruker vi deretter forskjellige fjerningsteknikker, inkludert voksing, pinsett og trimming for å lage den perfekte brynformen for deg.

Les mer

Behandlinger bryn

Sugaring

Sugaring er en eldgammel tradisjon for hårfjerning som har sin opprinnelse i det gamle Egypt. Man bruker en ball med sukkervoks som er laget med bare fire enkle ingredienser: sitron, sukker, vann og kokosolje. Sukkervoksen påføres huden i motsatt retning av hårvekst, og fjernes forsiktig av huden i samme retning som hårvekst.

Les mer

Behandlinger sugaring