Bryn

Øyenbryn er ansiktets ramme. Lengden på dem, fylden på dem og formen på dem kan alle bidra til å ramme inn ansiktet ditt for å få sminken til å se best mulig ut og bidra til å komplimentere dine beste trekk.

Bestill time

Brow Lamination

Brynslaminering er nesten som en permanent for øyenbrynene dine; lik den velkjente vippeløft-behandlingen. De er begge måter å fremheve det du allerede har ved å manipulere hårene med produkter.

I stedet for krøller hjelper en setting lotion brynshåret med å holde seg børstet og løftet oppover og ryddig inntil huden i omtrent seks uker. Behandlingen er ofte kombinert med en brynsfarge for et bedre og mer markert resultat. Er du derimot allergisk mot farge, så er det viktig at du sier ifra om dette!

Det anbefales at kunder kjøper med en brynsgele (kr 139,-), som man påfører brynene hver morgen for å holde de ryddig og på plass gjennom hele dagen.

Bestill time

Brow lamination

Brow Henna

Brow Henna-brynstyling er den nye populære og gode måten å farge og forme bryn på, profesjonelt i salong. Det er ikke den “sydentatovering” henna-fargen som blir brukt, men et naturlig pulver fra henna-planten som vil trigge færre allergier og som vil være bedre for huden.

Holdbar på hår opptil 6 uker og på hud alt fra 3 dager og opptil 2 uker (alt etter hudtype og livsstil). Forskjell fra vanlig farge er at denne setter seg på huden og gir en tatoveringseffekt og holder enda bedre på brynshårene.

Brow Henna inneholder mye mindre kjemikalier enn andre farger, styrker håret og øker hårveksten med opptil 60%, hvis du gjentar behandlingen over tid.

Bestill time

Brow henna

Ofte stilte spørsmål

Hva er brow henna?

Hva er brynslaminering / brow lamination?

Hvor lang tid tar de ulike behandlingene?