Vipper

«The eyes are the windows to your soul» -William Shakespeare
Beauty Lashes er opptatt av å gi deg vipper som ser mest mulig naturlig ut. Vi skal åpne opp og fremheve øynene dine, ikke drukne de med for lange og tette vippeextensions.

Bestill time

Vippeextensions - Klassisk

Ved klassisk vippeextensions legges det 1 extensions på 1 naturlig vipp. Det vil si at antallet vippeextensions du får på er likt antallet vipper du selv har.

Det finnes mange ulike teknikker som kan gi deg mer fylde dersom du ikke har så mange egne vipper, men vi anbefaler at du tar light hybrid, hybrid eller volum dersom du ønsker mer fylde enn klassisk vippeextensions kan gi deg.

Dette er behandlingen for deg som aldri har prøvd vippeextensions før og/eller som ønsker et supernaturlig resultat.

Vipper klassisk

Vippeextensions - Light hybrid

Her blander vi klassisk og volum. Dette er en behandling som gir deg litt mer fylde enn ved et klassisk sett. Perfekt for deg som ønsker litt mer fylde, men fremdeles ønsker at det skal se naturlig ut.

Ca 30% av vippene som legges er volum og ca 70% av vippene er klassisk. Andre salonger kaller ofte denne behandlingen for mixvipper, men i resten av verden kalles en blanding av klassisk og volum for hybrid.

vipper-light-hybrid

Vippeextensions - Hybrid

Her blander vi også klassisk og volum, på samme måte som ved light hybrid, men her får du mer volum. Ca 50% klassisk og 50% volum.

Denne behandlingen er perfekt for deg som ønsker enda litt mer fylde enn du får ved klassisk og light hybrid. Den er for deg som synes at klassisk ikke er nok og som synes at volum er litt for mye/for tett. Mer fylde gir en illusjon av bedre holdbarhet.

Vipper hybrid

Vippeextensions - Volum

Volumvipper er 2-10 vippeextensions som håndlages til en vifte og som settes på 1 naturlig vipp. Det brukes 0.03, 0.04, 0.05, 0.06, 0.07 og 0.10 mm tykke vippeextensions til denne behandlingen og de er supertynne og lette, slik at dine egne vipper ikke skades.

Det er en lang og vanskelig læringsprosess med å mestre denne teknikken. Viftene kan ikke lages på forhånd, da dette vil resultere i bruk av for mye lim og dårlig holdbarhet. Det viktigste med viftene er at de skal håndlages når du som kunde ligger på benken og deretter skal de limes på din egen vipp, som resulterer i den aller beste holdbarhet.

Denne behandlingen er for deg som ønsker mest mulig fylde og den alle beste holdbarheten.
Det er en behandling som tar tid (2.5-3 timer for nytt sett volum), så vi anbefaler at du tar et nytt sett klassisk eller light hybrid og så går du over til 100% volum på påfyllstimene.

Vippeextensions

Vippeløft

Vippeløft er en av de mest skånsomme metodene brukt for å gi kunder en naturlig og fin «bøy» på deres egne vipper. Fremfor å krølle vippene, så rettes de ut og løftes opp. Varighet er ca 6-8 uker. På noen kunder kan det holde i opptil 10 uker, men det kommer an på tilstanden til kundens egne vipper og vippesyklusen (hvor fort de vokser osv.).

Behandlingen er kombinert med en vippefarge for et bedre og mer markert resultat. Er du derimot allergisk mot farge, så er det viktig at du sier ifra om dette!

Vi bruker merkene InLei og Elleebana.

Vippeloeft

Ofte stilte spørsmål

Hva er klassisk, light hybrid, hybrid og volum?

Hva må du som kunde vite før, under og etter behandling av vippeextensions?

Hvor ofte må jeg fylle på vippeextensions / ta refill?

Hvordan renser / vasker jeg vippeextensions?

Kan vippeextensions skade mine egne vipper?

Hva er vippeløft?

Kan jeg få vippeextensions rett etter et vippeløft